San Francesco di Assisi


2019. augusztus
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


2019. augusztus 26. hétfõ,
Izsó napja van
akadlymentes oldal

koiskola


  qrcode

Arcidiocesi di Eger


  magyar italiano
" Egy cseppnyi őszinte szeretet nemesebb tengernyi tudomnynl.''
Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus
ltalnos Iskola s voda
Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola MiskolcA Magyarorszgi Gedeon Trsasg adomnya iskolnk tanuli rszre - 2016. prilis 11.


prilis 11-n a reggeli htat utn a Magyarorszgi Gedeon Trsasg kpviselői kerestk fel iskolnkat Madarsz Lajos vezetsvel.
A Gideons International egy nemzetkzi trsasg, amelynek szmos kontinensen vannak szervezetei. 1898-ban kt utaz tallkozott a Wisconsin llambeli Boscobel telepls Central House Hotel nevű szllodja 19. szobjban s elhatroztk, hogy megszervezik a szllodai szobk ingyenes Biblia-elltst annak rdekben, hogy a Szentrshoz az ton levők is knyelmesen hozzjuthassanak. Azta clja a trsasgnak, hogy a Biblikat olyan helyekre juttassk el, ahol majd egyszer hasznra lehetnek annak, akinek kezbe kerlnek: hotelekbe, orvosi vrkba, brtnkbe, krhzakba, iskolkba, szocilis otthonokba. A zsoltrokkal s pldabeszdekkel kiegsztett evangliumot kizrlag ingyenesen terjesztik. A kiadvnyok ttekinthető szerkesztsűek, mind rendszeres, mind alkalmi bibliaolvask szmra megfelelnek.
A Magyarorszgi Gedeon Trsasg 1989-ben alakult. Kpviselője elmondta, hogy, a mai rohan vilgunkban rtk a Biblia, annak, aki ismeri, megnyugvs annak, aki olvassa, blcsessg, annak, aki rti. Fontos, hogy az ingyen, tiszta cllal, a hit szolglatt fontosnak tart, emberek kzreműkdsvel minl tbb emberhez eljusson Isten szava, ezrt kerestk fel iskolnkat, s ajnlottk fel a felső tagozatos tanulinknak az ltaluk terjesztett Biblit. rmmel fogadtuk adomnyukat, s abban bzunk, hogy az ltaluk elvetett mag tovbb fejlődik, megerősdik majd tantvnyaink lelkben, szvben, s lmpsknt segti majd őket letkben a helyes irny megtallsban, megtartsban.

Budn Tth Gabriella
igazgat


Copyright © Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola 2019 | web: KataPorta.net KataPorta Webstatisztika