San Francesco di Assisi


2019. augusztus
H
K
SZ
CS
P
SZ
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


2019. augusztus 26. hétfõ,
Izsó napja van
akadlymentes oldal

koiskola


  qrcode

Arcidiocesi di Eger


  magyar italiano
" Egy cseppnyi őszinte szeretet nemesebb tengernyi tudomnynl.''
Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus
ltalnos Iskola s voda
Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola MiskolcMra-mrs - 2016. mjus 25.Ha mjus vge, akkor kompetenciamrs. Ha mjus vge, akkor Mra-mrs. Ugyanazon a napon nemcsak a 6. s 8. vfolyamos tanulinknak kell komolyan koncentrlniuk, hanem a hetedikeseinknek is igazi kihvst jelentő napot kell meglnik. Ők ugyanis minden tanvben ezen a napon a magyar trtnelem 10 nagy szakaszhoz kapcsoldva adnak szmot trtnelmi, irodalmi s művszeti ismereteikről. Nhny ve a trsadalomtudomnyi munkakzssg szervezi meg szmukra ezt a lehetősget azzal a cllal, hogy ismereteiket bővtse, megtantsa a gyerekeket az ismeretek sszekapcsolsra, valamint, hogy segtse őket a szbeli felvteli eljrsra val felkszlsben.

Ezen az ven is gy trtnt. Igazgat nni nyitotta meg a napot, majd a sok tartalmas s sszeszedett előads utn Ő rtkelte tanulink teljestmnyt. Ezen ven is megmrettettek hetedikeseink, s rtkesnek talltattak: sokan igyekeztek megmutatni azt, milyen felkszltek. Br a tanulk teljestmnye sszessgben kiegyenslyozott volt, nhnyuknak azrt sikerlt kellemes meglepetst okozni. Ngy tanulnk klnsen szpen, sok informcit tartalmazan tudta felpteni felelett. Hadd lljon itt a nevk: Barczi dri, Czink Roland, Nagy Balzs, Pli Panna. Bszkk vagyunk rtok, gyerekek! s mindannyitokra, akik becslettel felkszltetek!
A 41 hetedikes tanulnk eredmnye:
11 tanul kivlan megfelelt,
12 tanul jl megfelelt,
12 tanul megfelelt,
4 tanul rszt vett minőstst kapott.
Sajnos kt tanulnk nem vette komolyan ezt, a Pedaggiai Programunk rszt is kpező feladatot, gy az ő teljestmnyket nem tudtuk rtkelni. Be kell szmolniuk a kvetkező hten a mrs anyagbl.

A tanulk felksztsrt elsősorban Vodila Jzsefn, Ica nnit illeti a ksznet, de ksznjk a művszeti trgyakat (irodalom, nek, rajz) oktat nevelők munkjt is.

Medvn Szllősy Viktria
munkakzssg-vezető


Copyright © Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola 2019 | web: KataPorta.net KataPorta Webstatisztika