San Francesco di Assisi


  akadlymentes oldal


  2018. szeptember
  H
  K
  SZ
  CS
  P
  SZ
  V
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30


  2018. szeptember 18. kedd,
  Diána napja van

  Arcidiocesi di Eger


    magyar italiano
  Boldogsgprogram


    qrcode

  " Egy cseppnyi őszinte szeretet nemesebb tengernyi tudomnynl.''
  Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus
  ltalnos Iskola s voda
  Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola Miskolc  Testvriskolnkkal a Zsry Zsibongban - 2018. mjus 4-5.  Az Egytt, testvrknt iskolakzi szemlletforml plyzat keretn bell iskolnk s a hevesi Szent Gellrt Katolikus ltalnos Iskola 50-50 tanulja vett rszt az első testvriskola-tallkozn a mezőkvesdi Zsry Zsibong Ifjsgi tborban. Szinte egy időben rkezett a tborba a kt iskola Hevesről s Miskolcrl. A gyerekek az elszllsols rvid ideje alatt is mr ismerkedtek egymssal. A beszlgetsek tovbb folytatdtak a strandon. Az ott eltlttt idő igen kellemesen telt, htgra sttt a nap. A vacsora utn pedig pillanatok alatt kialakult a kt foci csapat, s mr egytt folytatdott a jtk. Az est folyamn a kzsen kialaktott csapatok rejtvnyes, szrakoztat feladatokkal vetlkedtek. A meghirdetett tollaslabda bajnoksgot a hirtelen feltmadt erős szl meghistotta.
  Mindkt iskolbl t-t tanr ksrte a gyerekeket. Mg a gyerekek beszlgettek, jtszottak, a tanrok is ismerkedtek. Előkerltek az iskola mindennapos feladatai, az lmnyek s tapasztalatcserk.
  A reggelinl mr mindenki ismerősknt dvzlte a msik iskola dikjt. A kzs ima utn megajndkoztuk a a leggyesebb vetlkedő s labdarg gyerekeket.
  A kvetkező tesvriskolai tallkoz jniusban lesz, amikor iskolnk tanuli Hevesre ltogatnak.

  Szigeti Zoltnn, Olh Ptern


  Copyright © Disgyőri Szent Ferenc Rmai Katolikus ltalnos Iskola 2018 | web: KataPorta.net KataPorta Webstatisztika